Misija održivosti

Pomažemo ljudima da budu sigurni u svoje oralno zdravlje tokom svog života tako što ćemo se udružiti sa profesijom kako bismo poboljšali svakodnevne navike oralne nege kroz obrazovanje i ohrabrenje.

Naš cilj je da smanjimo prevalenciju problema koji se mogu sprečiti pomoću naše beskompromisne nauke i stručnog znanja, kako bismo pomogli ljudima da efikasno i bezbedno kontrolišu svoje zdravlje. Uvek težimo pakovanjima i formulama koje poštuju planetu.

 • Partnerstvo sa profesijom

  Profesija je u srcu onoga što jesmo: pomažemo u obrazovanju budućih profesionalaca na univerzitetima i sarađujemo sa stručnjacima kako bismo evoluirali i poboljšali našu nauku. Sa jednim zajedničkim ciljem: bolje zdravlje zuba za sve.

 • Nauka o oralnom zdravlju

  To je srž svega što radimo, da pomognemo ljudima u svakodnevnoj borbi za zdravlje zuba: karijes, bol osetljivosti, erozija gleđi, žutilo zuba. Dakle, oni su ovlašćeni da žive svoj život punim plućima i spokojstvom.

 • Obrazovanje i briga

  Pružamo ljudima sigurnost u njihovom oralnom zdravlju: dajemo savete, odgovaramo na pitanja i delimo svoje znanje sa svima. Idemo tamo gde smo ljudima potrebni: u škole da obrazujemo decu, na terenu da obezbedimo negu ljudima i udružimo se sa dobrotvornim organizacijama/NVO, u stomatološke ordinacije da pružimo vrhunsku negu.

Naša prva tuba paste za zube koja se može reciklirati

recycelbare Zahnpastatube
 • KUPUJTE PAMETNO

  Kada odaberete ovu tubu paste za zube, aktivno pomažete u zaštiti životne sredine.

 • KORISTITE PROIZVOD. UŽIVAJTE!

  Koristite tubu paste za zube kao i obično i istisnite je dok se pasta za zube potpuno ne potroši. 

 • RECIKLIRAJTE TUBU.

  Naša tuba koja se može reciklirati nije predodređena za deponiju, već će biti pretvorena u koristan proizvod.

   

Zajedno možemo napraviti razliku.

recycelbare

Napravljena za budućnost: Tuba koja se može reciklirati

 

Ponosni smo što predstavljamo našu tubu paste za zube koja se može reciklirati. Milijarde tuba paste za zube završe na deponijama svake godine. Kao vodeća kompanija za oralnu negu, želeli smo da stvorimo alternativu koja se može reciklirati. Ponosni smo što ovim otkrićem doprinosimo zelenijoj budućnosti za generacije koje dolaze. I ovu tehnologiju delimo sa svim drugim kompanijama jer verujemo da je toliko važna.